facebook tracking
Avdelning

Kvalitetsmäklare

Connect
Är du vår nästa kvalitetsmäklare?

För att passa hos oss på SkandiaMäklarna ska du inte bara ha driv och ambition, du måste även ha ett stort hjärta. Lusten att göra det som är bäst för kunden måste vara lika stor som drivkraften att sälja. För oss är varje mäklare en representant för varumärket och därför är vi noga med vilka som börjar jobba för oss.

För att attrahera de bästa måste vi såklart också erbjuda det bästa. Hos oss får du en verktygslåda med allt från marknadsföring, kundprocess och säljuppföljning för att lyckas som mäklare, men vi kan även erbjuda flera olika karriärvägar. Hos SkandiaMäklarna kan du, utöver att arbeta med den privata bostadsmarknaden, till exempel sälja kommersiella fastigheter eller arbeta på vår avdelning för nyproduktion. Du kan också ta steget att bli franchisetagare. Det innebär att du blir ägare till en verksamhet och driver ditt eget kontor.

Väx med oss

Några av våra medarbetare

Vad är en kvalitetsmäklare?

Att ha driv och ambition räcker bara halvvägs om du vill lyckas inom vår verksamhet. För hos oss måste du även jobba med hjärtat. Därför är vi extra noga med vilka som börjar jobba hos oss. Lusten att göra det som är bäst för kunden måste vara lika stor som drivkraften att sälja. Det är vad som särskiljer oss från andra, och gör vår rekrytering så viktig.

Jobbar du redan på Jobba på SkandiaMäklarna?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@skandiamaklarna.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor