facebook tracking
Avdelning

SkandiaMäklarnas traineeprogram

Connect
Ta chansen och bli del av SkandiaMäklarnas traineeprogram!

SkandiaMäklarna erbjuder 20 högskolestudenter en traineeplats hos oss. Det innebär att du gör din praktik på något av våra kontor. Vilket kontor det blir på kommer vi överens om innan du börjar. Traineeprogrammet är en perfekt start för dig som verkligen vill satsa på att bli en framgångsrik fastighetsmäklare.

Vi söker dig som brinner för fastighetsmäklaryrket. Du är social och engagerad, tycker om att lösa problem och ser möjligheterna snarare än hinder. Du ser att du har en lång och ljus framtid som framgångsrik fastighetsmäklare.

Vad får du?

I SkandiaMäklarnas Traineeprogram ingår:

  • Praktik enligt SkandiaMäklarnas "Praktikanthandbok".
  • Handledare som ansvarar för dig på kontoret.
  • Att samtliga på kontoret ger dig det stöd du behöver under praktiken samt studietiden.
  • Eget visitkort och namnbricka.
  • Egen SkandiaMäklar-jacka.
  • Ta del av de senaste nyheterna och utbildningar på SkandiaMäklarnas intranät.
  • En inblick i hur verksamheten inom SkandiaMäklarna fungerar.
  • Inbjudan till SkandiaMäklarnas "Rookienätverk" där nya mäklare samt praktikanter ses för att utbyta erfarenheter.
  • Delta på de möten/kickoffer som är under din praktik.

Fortsätt utvecklas med oss!

Hos oss på SkandiaMäklarna finns många möjligheter att växa, här kan du utvecklas genom våra olika affärsområden; nyproduktion, privatbostäder, utland och kommersiella fastigheter. Välkommen till oss!

Vad är en kvalitetsmäklare?

Att ha driv och ambition räcker bara halvvägs om du vill lyckas inom vår verksamhet. För hos oss måste du även jobba med hjärtat. Därför är vi extra noga med vilka som börjar jobba hos oss. Lusten att göra det som är bäst för kunden måste vara lika stor som drivkraften att sälja. Det är vad som särskiljer oss från andra, och gör vår rekrytering så viktig.

Varför jobba med oss?

För att attrahera de bästa måste vi såklart också erbjuda det bästa. Hos oss får du en verktygslåda med allt från marknadsföring, kundprocess och säljuppföljning för att lyckas som mäklare, men vi kan även erbjuda flera karriärvägar. Hos SkandiaMäklarna kan du, utöver att arbeta med den privata bostadsmarknaden, till exempel sälja kommersiella fastigheter eller arbeta för vår nyproduktionsenhet. Du kan också ta steget att bli franchisetagare. Det innebär att du blir ägare till en verksamhet och driver ett eget kontor.

Jobbar du redan på Jobba på SkandiaMäklarna?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@skandiamaklarna.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor