facebook tracking
David Söderlund

David Söderlund

Fastighetsmäklare

David är ett levande bevis för att talang, fokus och ett starkt driv kan göra det mesta möjligt. Genom att läsa in mäklarutbildningen på distans på 16 istället för 24 månader – parallellt med heltidsjobb, sambo och barn – visade han att allt går om man verkligen vill och har bestämt sig. Samma inställning har David som mäklare.
 
Han har försäljningen i blodet och en bakgrund som både säljare och butikschef. Det starka framåtdrivet kombineras med en förmåga att också kunna vara tillbakalutad, lyssna och ta reda på vad som är det viktigaste för kunden. Alla kunder är olika och genom att hitta deras drivkrafter skapas både förtroende och bättre affärsmöjligheter.
 
Själv drivs David av att nå högt uppsatta mål. Han är en tävlingsmänniska som alltid vill vinna – oavsett om det handlar om att få säljarens uppdrag, lyckas med en framgångsrik försäljning eller att segra i motorsport. Tidigare lade han mycket av sin fritid på Radical, en kraftfull klass inom bilracing, men idag blir det mest styrketräning för att hålla sig i form och balansera hans stora passion för god mat.  

Jobbar du redan på SkandiaMäklarna?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@skandiamaklarna.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor