facebook tracking

En resa som skapar möjligheter – för dig!

SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson är ansvarig för bolagets offensiva tillväxtstrategi och berättar hur den skapar möjligheter för både anställda mäklare och nya franchisetagare:

 -Vår tillväxtresa handlar om att tydligt öka marknadsandelen för alla våra kontor i Sverige och Spanien – och även öppna fler kontor. Vi ska ha minst 10 miljoner i omsättning eller 10 procents marknadsandel på alla kontor – och gärna mer än så. Målet ska vi nå med olika insatser. Rekrytering av duktiga mäklare, öppna nya kontor på rätt orter, generationsskiften bland våra franchisetagare eller att inleda samarbeten med starka lokala aktörer, som vi gjorde med Landgrens i Skåne. 

Vad innebär det för dig? 

 Man behöver inte vara världsmästare i att läsa mellan raderna för att förstå att det här innebär fantastiska möjligheter för dig som är en driven och duktig mäklare – oavsett om du vill vara anställd eller driva ett eget kontor som franchisetagare.

För att nå tillväxtmålen arbetar SkandiaMäklarna på många olika fronter. Det handlar bland annat om att jobba ännu mer strukturerat och planerat, att hitta och dela med sig av best practice, vässa it-stödet ytterligare samt vårda och utveckla det starka varumärket. Men mest av allt handlar det enligt Henrik Olausson om människorna, kulturen och ledarskapet:

-Vi har en stark företagskultur, som vi ska bygga vidare på. Stämningen är familjär och inkluderande, med högt i tak. Kulturen bygger mycket på det lokala entreprenörskapet, där våra franchisetagare och deras medarbetare skapar förutsättningar för sin egen framgång. Kontorens resultat och utveckling beror förstås mest på dem som jobbar där. Därför ska vi fortsätta utveckla både ledarskapet, samarbetet och kulturen. Och viktigast av allt är att vi rekryterar rätt människor – talangfulla lagspelare med ett starkt eget driv.

Tveka inte – ta ett lönsamt beslut!

Henrik avslutar med en fråga och en direkt uppmaning till dig som läser:

-Är du en riktigt duktig mäklare som känner igen dig i den här beskrivningen? I så fall ska du inte tveka att höra av dig till oss. Det kan bli ett av de bästa och mest lönsamma beslut du tar under hela din karriär.

Vill du veta mer om oss på SkandiaMäklarna? Vi vill gärna lära känna dig. Ring vår rekryteringschef Lukas på 073-367 98 80 eller skriv till lukas.hernblad@skandiamaklarna.se. Du kan också kontakta din lokala franchisetagare eller läsa mer på skandiamaklarna.se.

 

Välkommen till oss. Välkommen hem. 

Är du vår nästa medarbetare?

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på SkandiaMäklarna?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@skandiamaklarna.se
  • Amanda Dahlgren
  • Darya Fuad
  • David Töyrylä
  • Einar Johansson
  • Isabella Wallenbring
  • Jakob Johansson
  • Jesper Lind
  • Madeleine Olsson
  • Max Bergquist
  • Said Azzam
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor