facebook tracking

Maximera din framtid

Du som arbetar i branschen känner till oss på SkandiaMäklarna. Vi är inte någon av de tre allra största på marknaden. Istället är vi en stolt, hungrig och nytänkande fyra, med ett starkt varumärke och gediget fokus på kvalitet och kundnöjdhet. 

Företagskultur som ger resultat

En positiv, familjär och inkluderande kultur har placerat oss högt i branschmätningar som arbetsgivare och gjort SkandiaMäklarna till ett Karriärföretag tre år i rad. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare som är allra mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos.  Karriär.PNG


Attrahera de bästa

 

För att attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas som mäklare. Vi erbjuder också förmånliga villkor och ovanligt goda utvecklingsmöjligheter.

Vill du bygga upp din egen verksamhet – idag eller framöver?

Många hos oss tar även steget att bli franchisetagare. Det innebär att du blir ägare till en verksamhet, bygger upp ditt team och driver ett eget kontor. För dig som vill kombinera framgångsrikt fastighetsmäkleri med ledarskap och entreprenörskap passar det perfekt.

Välkommen till oss. Välkommen hem. 

Connecta med oss!

En resa som skapar möjligheter – för dig!

SkandiaMäklarnas vd Andreas Moritz är ansvarig för bolagets offensiva tillväxtstrategi och berättar hur den skapar möjligheter för både anställda mäklare och nya franchisetagare:

Läs mer om hur vi kan skapa möjligheter för dig

Komplettera din talang med rätt förutsättningar

För att kunna attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas – oavsett om du vill vara anställd mäklare eller bli franchisetagare och bygga upp din egen verksamhet. 

Läs mer om vårt erbjudande här

Är du vår nästa stjärnmäklare?

Skulle du beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Men som ännu inte riktigt har fått de rätta förutsättningarna för att nå din fulla potential? 

Då ska du kontakta oss så snart du kan. Vi söker duktiga mäklare och drivna franchisetagare, som vill bli en del av vårt uppskattade, team-orienterade och fria sätt att arbeta. 

Läs mer här

 

Connecta med oss!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor