facebook tracking

Är du vår nästa stjärnmäklare?

Kan du ärligt beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Kan du dessutom visa upp ett dokumenterat starkt ”track record” från marknaden? Då ska du kontakta oss på SkandiaMäklarna så fort du kan.

Just nu söker vi ett par riktigt vassa mäklare, som vill bli en del av vårt öppna, inkluderande och ovanligt fria sätt att arbeta. För att attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas. Allt ifrån ett urstarkt varumärke och effektiva koncept för marknadsföring, till ett säljstöd i toppklass och branschens bästa nätverksträffar och kickoffer!

Bild till 5.1_a.png

SkandiaMäklarna är Sveriges fjärde största fastighetsmäklarföretag, med omkring 550 medarbetare på 110 kontor i Sverige, Spanien och Portugal. Är du vår nästa stjärnmäklare?

 

Vill du veta mer om oss? Vi vill gärna lära känna dig. Kontakta din lokala franchisetagare eller läsa mer på skandiamaklarna.se.

Välkommen till oss. Välkommen hem. 

  

Connecta med oss

Möt Jens Jörheden, franchisetagare i Norrköping

Det är viktigt att sätta utmanande mål – och en grym känsla när teamet når dem. Möt vår tävlings- och träningstokige franchisetagare Jens Jörheden!

Läs mer här

Är du vår nästa franchisetagare?

Vill du äga och driva en egen verksamhet? Skapa ditt eget mäklarkontor och bygga ett grymt team? I en öppen, inkluderande och entreprenöriell företagskultur, med högt i tak och ett urstarkt varumärke? Då ska du kontakta oss på SkandiaMäklarna snarast.  

Läs mer här

Komplettera din talang med rätt förutsättningar

För att kunna attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas – oavsett om du vill vara anställd mäklare eller bli franchisetagare och bygga upp din egen verksamhet. 

Läs mer om vårt erbjudande här

Möt Amanda Dahlgren, Årets mäklare 2018

När SkandiaMäklarna utser Årets mäklare bland sina omkring 550 medarbetare görs en sammanvägning av omsättning, antal affärer och kundnöjdhet. Den senaste vinnaren, Amanda Dahlgren i Nyköping, korades under årets stora Sverige-kickoff i januari. 

Läs mer om Amanda här

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor