facebook tracking

Komplettera din talang med rätt förutsättningar

För att kunna attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas – oavsett om du vill vara anställd mäklare eller bli franchisetagare och bygga upp din egen verksamhet. 

Matchar vi dig – och du oss?

Vi söker dig som är en duktig lagspelare med eget driv och stor talang. Om du matchar den beskrivningen är det nog många av våra branschkollegor som drar i dig. Därför ska vi fatta oss kort och snabbt presentera vilka verktyg och fördelar SkandiaMäklarna erbjuder:

  • Ett av Sveriges absolut starkaste mäklarvarumärken
  • En positiv företagskultur som bygger på lokalt entreprenörskap
  • Digitalt säljstöd i toppklass
  • Effektivt helhetskoncept för marknadsföring
  • Samarbete med de bästa fotograferna
  • Närvaro på de största bostadssajterna
  • Aktiva i sociala medier
  • En av kunderna mycket uppskattad Premiumtjänst
  • Branschens bästa nätverksträffar och kickoffer!


Karriärföretag 2021

Emblem.21-.png

Dessutom är vi riktigt stolta över att för tredjeåret i rad ha blivit utsedda till Karriärföretag 2021. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare i Sverige som är mest attraktiva att göra karriär hos – och som erbjuder unika utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare.

 


SkandiaMäklarna är Sveriges fjärde största fastighetsmäklarföretag, med omkring 550 medarbetare på 110 kontor i Sverige, Spanien och Portugal. Är du vår nästa stjärna?


Vill du veta mer om oss? Vi vill gärna lära känna dig. Kontakta din lokala franchisetagare eller läsa mer på skandiamaklarna.se.


Välkommen till oss. Välkommen hem. 
Connecta med oss

Är du vår nästa stjärnmäklare?

Skulle du beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Men som ännu inte riktigt har fått de rätta förutsättningarna för att nå din fulla potential? 

Då ska du kontakta oss så snart du kan. Vi söker duktiga mäklare och drivna franchisetagare, som vill bli en del av vårt uppskattade, team-orienterade och fria sätt att arbeta. 

Läs mer här

Maximera din framtid

För att attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas som mäklare. Vi erbjuder också förmånliga villkor och ovanligt goda utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om vår företagskultur som ger resultat

En resa som skapar möjligheter – för dig!

SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson är ansvarig för bolagets offensiva tillväxtstrategi och berättar hur den skapar möjligheter för både anställda mäklare och nya franchisetagare:

Läs mer om hur vi kan skapa möjligheter för dig

Connecta med oss
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor