facebook tracking
723596

Vi ger dig verktygen för att lyckas och utvecklas som mäklare!

Känner du att det är dags för nästa steg i din utveckling och karriär? Vi vet att när du verkligen trivs på jobbet – då kommer lönsamhet och kvalitet på köpet. För att kunna vara mäklarbranschens bästa arbetsgivare, måste vi erbjuda dig effektiva verktyg i vardagen, en stark och positiv gemenskap och riktigt goda utvecklingsmöjligheter.

Från dag ett

Det börjar så snart du har kommit in på kontoret. I vår digitala onboarding-utbildning ”Dina första 8 dagar” får du lära dig mycket om SkandiaMäklarna. Vilka vi är, vår historia och hur vi arbetar. Du och din chef sätter tillsammans dina personliga mål och diskuterar hur du bäst kan uppnå dem. Ni enas också om hur målen ska följas upp, så att de blir verklighet istället för att hamna i en skrivbordslåda eller en mapp i datorn.

Fortsätt utvecklas

Under våra uppskattade rookieträffar möter du andra nyanställda från kontor runt om i Sverige och Spanien. Då är det mycket fokus på försäljning och teambuilding, och här bygger du upp ditt eget nätverk i företaget. När du sen har jobbat ett tag kommer du märka att det också finns många fler utvecklingsmöjligheter, som internutbildningar och ledarskapskurser.

 Laget och jaget

Teambuilding är i fokus hos SkandiaMäklarna. Vi behöver talangfulla lagspelare med eget driv. När vi pratar om teamet tänker vi oftast på det lokala kontoret. Ni måste vara ett starkt och sammansvetsat lag som hjälps åt för att nå framgång och utvecklas. Det finns ett team till hos oss – den stora familjen. Oroa dig inte, vi är ingen sekt. Men vi har en stark företagskultur som bygger på gemenskap, inkludering, högt i tak och lokalt entreprenörskap.

Vardagsverktyg och arbetsglädje

Andra verktyg som står till ditt förfogande när du börjar hos oss är ett av Sveriges starkaste mäklarvarumärken, digitalt säljstöd i toppklass, ett effektivt helhetskoncept för marknadsföring och samarbete med de bästa fotograferna. Men trots alla genomtänkta metoder och smarta verktyg – det viktigaste av allt är att vi har kul och trivs tillsammans!

Vill du veta mer om oss på SkandiaMäklarna? Vi vill gärna lära känna dig. Ring vår rekryteringschef Lukas på 073-367 98 80 eller skriv till lukas.hernblad@skandiamaklarna.se. Du kan också kontakta din lokala franchisetagare eller läsa mer på skandiamaklarna.se.

Välkommen till oss. Välkommen hem.

Connecta med oss

Lyckas genom att vara dig själv!

Hur ska du vara för att trivas på SkandiaMäklarna? Som du är och vill förstås! Kompetens, laganda, driv och en vilja att utvecklas är avgörande förutsättningar för att lyckas hos oss, men i övrigt finns det inga särskilda kriterier eller mallar. Vi är 550 medarbetare på 110 kontor runt om i Sverige och Spanien – och ingen av oss är den andra lik. 

Läs mer här

Är du vår nästa stjärnmäklare eller franchisetagare?

Skulle du beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Men som ännu inte riktigt har fått de rätta förutsättningarna för att nå din fulla potential? 

Då ska du kontakta oss så snart du kan. Vi söker duktiga mäklare och drivna franchisetagare, som vill bli en del av vårt uppskattade, team-orienterade och fria sätt att arbeta. 

Läs mer här

Medarbetare som trivs ger lönsamhet och kvalitet

SkandiaMäklarna ska vara Sveriges ledande kvalitetsmäklare. Men en annan ambition är precis lika viktig. Vi vill också vara branschens bästa arbetsgivare. För vi vet att när du trivs riktigt bra på jobbet – ja, då kommer kvalitet och lönsamhet på köpet. 

Läs mer här

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor