facebook tracking
723594

Medarbetare som trivs ger lönsamhet och kvalitet

SkandiaMäklarna ska vara Sveriges ledande kvalitetsmäklare. Men en annan ambition är precis lika viktig. Vi vill också vara branschens bästa arbetsgivare. För vi vet att när du trivs riktigt bra på jobbet – ja, då kommer kvalitet och lönsamhet på köpet.

Din talang och driv avgör – inte åldern

Oavsett om du är ung och kanske har frihet att leva ditt liv som du vill gällande arbetstid och fritid, eller småbarnsförälder med allt vad det innebär i form av hämtning, lämning, VAB och annat, eller en äldre mäklare med mycket livserfarenhet … Om du är en duktig och driven lagspelare och börjar hos oss, kommer vi göra allt för att du ska trivas och lyckas!  

Glädje och teambyggande i vardagen

Att ha kul, kämpa och utvecklas ihop är något vi tror stenhårt på. Även när det är som allra tuffast och slitigast behöver man kunna garva och slappna av tillsammans. Och när teamet har jobbat hårt och tagit sig igenom en utmaning eller nått ett mål är det viktigt att fira. Det är så starka team skapas och det är så vi bygger våra lag.  

Rätt verktyg och utvecklingsmöjligheter

För att attrahera rätt människor måste vi ha det bästa erbjudandet. Därför är vi stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2019 i fastighetsmäklarbranschen. Utmärkelsen delas ut av undersökningsföretaget Universum till de arbetsgivare i Sverige som är mest attraktiva att göra karriär hos – och som erbjuder unika utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas och utvecklas som mäklare!

Vill du veta mer om oss på SkandiaMäklarna? Vi vill gärna lära känna dig. Ring vår rekryteringschef Lukas på 073-367 98 80 eller skriv till lukas.hernblad@skandiamaklarna.se. Du kan också kontakta din lokala franchisetagare eller läsa mer på skandiamaklarna.se. 

Välkommen till oss. Välkommen hem.

Connecta med oss

Vi ger dig verktygen för att lyckas och utvecklas som mäklare!

Känner du att det är dags för nästa steg i din utveckling och karriär? Vi vet att när du verkligen trivs på jobbet – då kommer lönsamhet och kvalitet på köpet. För att kunna vara mäklarbranschens bästa arbetsgivare, måste vi erbjuda dig effektiva verktyg i vardagen, en stark och positiv gemenskap och riktigt goda utvecklingsmöjligheter.

Läs mer här

Lyckas genom att vara dig själv!

Hur ska du vara för att trivas på SkandiaMäklarna? Som du är och vill förstås! Kompetens, laganda, driv och en vilja att utvecklas är avgörande förutsättningar för att lyckas hos oss, men i övrigt finns det inga särskilda kriterier eller mallar. Vi är 550 medarbetare på 110 kontor runt om i Sverige och Spanien – och ingen av oss är den andra lik. 

Läs mer här

Är du vår nästa stjärnmäklare eller franchisetagare?

Skulle du beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Men som ännu inte riktigt har fått de rätta förutsättningarna för att nå din fulla potential?

 Då ska du kontakta oss så snart du kan. Vi söker duktiga mäklare och drivna franchisetagare, som vill bli en del av vårt uppskattade, team-orienterade och fria sätt att arbeta. 

Läs mer här

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor