facebook tracking
723796

Är du vår nästa stjärnmäklare eller franchisetagare?

Skulle du beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Men som ännu inte riktigt har fått de rätta förutsättningarna för att nå din fulla potential?

Då ska du kontakta oss så snart du kan. Vi söker duktiga mäklare och drivna franchisetagare, som vill bli en del av vårt uppskattade, team-orienterade och fria sätt att arbeta.

För att attrahera dig som har stor potential måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas och utvecklas. Allt ifrån ett starkt kvalitetsvarumärke och effektiva koncept för marknadsföring, till ett säljstöd i toppklass och branschens bästa arbetsgemenskap, vidareutbildningar, nätverksträffar och kickoffer.

SkandiaMäklarna är Sveriges fjärde största fastighetsmäklarföretag, med 550 medarbetare på 110 kontor i Sverige och Spanien. Är du vår nästa stjärnmäklare eller franchisetagare?

Vill du veta mer om oss? Vi vill gärna lära känna dig. Ring vår rekryteringschef Lukas på 073-367 98 80 eller skriv till lukas.hernblad@skandiamaklarna.se. Du kan också kontakta din lokala franchisetagare eller läsa mer på skandiamaklarna.se.

Välkommen till oss. Välkommen hem. 

Connecta med oss

Medarbetare som trivs ger lönsamhet och kvalitet

SkandiaMäklarna ska vara Sveriges ledande kvalitetsmäklare. Men en annan ambition är precis lika viktig. Vi vill också vara branschens bästa arbetsgivare. För vi vet att när du trivs riktigt bra på jobbet – ja, då kommer kvalitet och lönsamhet på köpet. 

Läs mer här

Vi ger dig verktygen för att lyckas och utvecklas som mäklare!

Känner du att det är dags för nästa steg i din utveckling och karriär? Vi vet att när du verkligen trivs på jobbet – då kommer lönsamhet och kvalitet på köpet. För att kunna vara mäklarbranschens bästa arbetsgivare, måste vi erbjuda dig effektiva verktyg i vardagen, en stark och positiv gemenskap och riktigt goda utvecklingsmöjligheter. 

Läs mer här

Lyckas genom att vara dig själv!

Hur ska du vara för att trivas på SkandiaMäklarna? Som du är och vill förstås! Kompetens, laganda, driv och en vilja att utvecklas är avgörande förutsättningar för att lyckas hos oss, men i övrigt finns det inga särskilda kriterier eller mallar. Vi är 550 medarbetare på 110 kontor runt om i Sverige och Spanien – och ingen av oss är den andra lik. 

Läs mer här

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor