facebook tracking

Är du vår nästa stjärnmäklare eller franchisetagare?

Skulle du beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Men som ännu inte riktigt har fått de rätta förutsättningarna för att nå din fulla potential?

Då ska du kontakta oss så snart du kan. Vi söker duktiga mäklare och drivna franchisetagare, som vill bli en del av vårt uppskattade, team-orienterade och fria sätt att arbeta.

För att attrahera dig som har stor potential måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas och utvecklas. Allt ifrån ett starkt kvalitetsvarumärke och effektiva koncept för marknadsföring, till ett säljstöd i toppklass och branschens bästa arbetsgemenskap, vidareutbildningar, nätverksträffar och kickoffer.

SkandiaMäklarna är Sveriges fjärde största fastighetsmäklarföretag, med 550 medarbetare på 110 kontor i Sverige, Spanien och Portugal. Är du vår nästa stjärnmäklare eller franchisetagare?

Vill du veta mer om oss? Vi vill gärna lära känna dig. Kontakta People & Culture Manager Sanna Österström, 0733-67 98 80 eller sanna.osterstrom@skandiamaklarna.se

Välkommen till oss. Välkommen hem. 

Connecta med oss

En resa som skapar möjligheter – för dig!

SkandiaMäklarnas vd Andreas Moritz är ansvarig för bolagets offensiva tillväxtstrategi och berättar hur den skapar möjligheter för både anställda mäklare och nya franchisetagare:

Läs mer om hur vi kan skapa möjligheter för dig

Komplettera din talang med rätt förutsättningar

För att kunna attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas – oavsett om du vill vara anställd mäklare eller bli franchisetagare och bygga upp din egen verksamhet. 

Läs mer om vårt erbjudande här

Maximera din framtid

För att attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas som mäklare. Vi erbjuder också förmånliga villkor och ovanligt goda utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om vår företagskultur som ger resultat

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor