facebook tracking

En resa som skapar möjligheter – för dig!

SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson är ansvarig för bolagets offensiva tillväxtstrategi och berättar hur den skapar möjligheter för både anställda mäklare och nya franchisetagare: 

-Vår tillväxtresa handlar om att tydligt öka marknadsandelen för alla våra kontor i Sverige, Spanien och Portugal – och även öppna fler kontor. Vi ska ha minst 10 miljoner i omsättning eller 10 procents marknadsandel på alla kontor – och gärna mer än så. Målet ska vi nå med olika insatser. Rekrytering av duktiga mäklare, öppna nya kontor på rätt orter, generationsskiften bland våra franchisetagare eller att inleda samarbeten med starka lokala aktörer, som vi gjorde med Landgrens i Skåne. 

 

Vad innebär det för dig?

Man behöver inte vara världsmästare i att läsa mellan raderna för att förstå att det här innebär fantastiska möjligheter för dig som är en driven och duktig mäklare – oavsett om du vill vara anställd eller driva ett eget kontor som franchisetagare.

För att nå tillväxtmålen arbetar SkandiaMäklarna på många olika fronter. Det handlar bland annat om att jobba ännu mer strukturerat och planerat, att hitta och dela med sig av best practice, vässa it-stödet ytterligare samt vårda och utveckla det starka varumärket. Men mest av allt handlar det enligt Henrik Olausson om människorna, kulturen och ledarskapet:

-Vi har en stark företagskultur, som vi ska bygga vidare på. Stämningen är familjär och inkluderande, med högt i tak. Kulturen bygger mycket på det lokala entreprenörskapet, där våra franchisetagare och deras medarbetare skapar förutsättningar för sin egen framgång. Kontorens resultat och utveckling beror förstås mest på dem som jobbar där. Därför ska vi fortsätta utveckla både ledarskapet, samarbetet och kulturen. Och viktigast av allt är att vi rekryterar rätt människor – talangfulla lagspelare med ett starkt eget driv.

 

Tveka inte – ta ett lönsamt beslut!

Henrik avslutar med en fråga och en direkt uppmaning till dig som läser:

-Är du en riktigt duktig mäklare som känner igen dig i den här beskrivningen? I så fall ska du inte tveka att höra av dig till oss. Det kan bli ett av de bästa och mest lönsamma beslut du tar under hela din karriär.

Vill du veta mer om oss på SkandiaMäklarna? Vi vill gärna lära känna dig. Kontakta din lokala franchisetagare direkt.

 

Välkommen till oss. Välkommen hem. 

 

 

Connecta med oss

Komplettera din talang med rätt förutsättningar

För att kunna attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas – oavsett om du vill vara anställd mäklare eller bli franchisetagare och bygga upp din egen verksamhet.  

Läs mer om vårt erbjudande här

 

Är du vår nästa stjärnmäklare?

Skulle du beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Men som ännu inte riktigt har fått de rätta förutsättningarna för att nå din fulla potential? 

Då ska du kontakta oss så snart du kan. Vi söker duktiga mäklare och drivna franchisetagare, som vill bli en del av vårt uppskattade, team-orienterade och fria sätt att arbeta. 

Läs mer här

Maximera din framtid

För att attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas som mäklare. Vi erbjuder också förmånliga villkor och ovanligt goda utvecklingsmöjligheter.

 

Läs mer om vår företagskultur som ger resultat

Connecta med oss
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor