facebook tracking

Maximera din framtid

Du som arbetar i branschen känner till oss på SkandiaMäklarna. Vi är inte någon av de tre allra största på marknaden. Istället är vi en stolt, hungrig och nytänkande fyra, med ett starkt varumärke och gediget fokus på kvalitet och kundnöjdhet. 

Företagskultur som ger resultat

En positiv, familjär och inkluderande kultur har placerat oss högt i branschmätningar som arbetsgivare och gjort SkandiaMäklarna till ett Karriärföretag 2019. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare som är allra mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos.  

Attrahera de bästa

För att attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas som mäklare. Vi erbjuder också förmånliga villkor och ovanligt goda utvecklingsmöjligheter.

Vill du bygga upp din egen verksamhet – idag eller framöver?

Många hos oss tar även steget att bli franchisetagare. Det innebär att du blir ägare till en verksamhet, bygger upp ditt team och driver ett eget kontor. För dig som vill kombinera framgångsrikt fastighetsmäkleri med ledarskap och entreprenörskap passar det perfekt.

Vill du veta mer om oss på SkandiaMäklarna? Vi vill gärna lära känna dig. Ring vår rekryteringschef Lukas på 073-367 98 80 eller skriv till lukas.hernblad@skandiamaklarna.se. Du kan också kontakta din lokala franchisetagare.

Välkommen till oss. Välkommen hem. 

Connecta med oss!

En resa som skapar möjligheter – för dig!

SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson är ansvarig för bolagets offensiva tillväxtstrategi och berättar hur den skapar möjligheter för både anställda mäklare och nya franchisetagare:

Läs mer om hur vi kan skapa möjligheter för dig

Komplettera din talang med rätt förutsättningar

För att kunna attrahera de bästa måste vi erbjuda det bästa. Hos oss får du en komplett verktygslåda för att lyckas – oavsett om du vill vara anställd mäklare eller bli franchisetagare och bygga upp din egen verksamhet. 

Läs mer om vårt erbjudande här

Möt Amanda Dahlgren, Årets mäklare 2018

När SkandiaMäklarna utser Årets mäklare bland sina omkring 550 medarbetare görs en sammanvägning av omsättning, antal affärer och kundnöjdhet. Den senaste vinnaren, Amanda Dahlgren i Nyköping, korades under årets stora Sverige-kickoff i januari. 

Läs mer om Amanda här

Är du vår nästa stjärnmäklare?

Kan du ärligt beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att sälja bostäder? Kan du dessutom visa upp ett dokumenterat starkt ”track record” från marknaden? Då ska du kontakta oss på SkandiaMäklarna så fort du kan.

 

Läs mer här

Möt Jens Jörheden, franchisetagare i Norrköping

Det är viktigt att sätta utmanande mål – och en grym känsla när teamet når dem. Möt vår tävlings- och träningstokige franchisetagare Jens Jörheden!

Läs mer här

Är du vår nästa franchisetagare?

Vill du äga och driva en egen verksamhet? Skapa ditt eget mäklarkontor och bygga ett grymt team? I en öppen, inkluderande och entreprenöriell företagskultur, med högt i tak och ett urstarkt varumärke? Då ska du kontakta oss på SkandiaMäklarna snarast.  

Läs mer här

Connecta med oss!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor